Jogi nyilatkozat

Jelen weboldalt továbbiakban (Szolgáltatói weboldal) a Web Management Kft. (Cg. 10-09-032916, adószám: 23868353-2-10, képviseli: Fónagy Imre ügyvezető, 3300 Eger, Knézich Károly utca 28. alatti székhelyű gazdasági társaság), mint Szolgáltató üzemelteti.

A weboldal megnyitásával Ön elfogadja, hogy a jelen jogi nyilatkozat kötelezi Önt. Ha nem ért egyet a nyilatkozatban foglaltakkal kérjük, hogy ne használja sem a Szolgáltatói weboldalt, sem az ezen weboldalon keresztül elérhető webáruházak weboldalait sem.

A Szolgáltatói weboldalunkon keresztül tud belépni a velünk szerződéses kapcsolatban álló élelmiszer üzletek, áruházak (Üzleti partnerek) által üzemeltetett webáruházak oldalaira, és az ott elvégzett regisztrációt követően tud az Ön által kiválasztott Üzleti partner webáruházában elérhető termékekből vásárolni.

Külön felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az online vásárlás és az azt megelőző regisztráció előtt mindig alaposan és figyelmesen olvassák el az adott webáruház oldalán elhelyezett általános szerződési feltételek (ÁSZF), és Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit, az abban írt feltételeket.

Mindezen dokumentumoknak nemcsak az alapos és figyelmes elolvasása, hanem önkéntes elfogadása is szükséges lesz majd ahhoz, hogy a Szolgáltatói weboldalunkon keresztül belépve a kiválasztott webáruház kínálatából vásárolni tudjon.

Az ÁSZF-ben a saját és az adott Üzleti partner minden szükséges adatát és elérhetőségét feltüntettük az Ön számára, arra az esetre, ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy bejelenteni valója lenne számunkra, vagy Üzleti partnereink számára, akkor azt Ön a számára legegyszerűbb és legkényelmesebb módon tehesse meg.

Reméljük, hogy teljes mértékben elégett lesz velünk, valamint Üzleti partnereink kínálatával és szolgáltatásával, és ennek köszönhetően a folyamatosan és egyre bővülő palettánkból mindig megtalálja majd az Ön által keresett termékeket, megalapozva ezzel hosszú távú együttműködésünket.