Rólunk

Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy az évről-évre növekvő online vásárlási igényt kielégítsük az élelmiszert is interneten keresztül, élelmiszer webáruházakból vásárolni kívánó ügyfelek körében is.

Az ABCfutár.hu törekvése egy olyan országos, egységes élelmiszer házhoz szállító rendszer létrehozása, mely segítségével a vásárló kiválaszthatja a hozzá legközelebb eső és legszimpatikusabb élelmiszerboltot az egész országban, melynek webáruházába belépve leadhatja rendelését.

Célkitűzésünk, hogy a vásárlók egy releváns és egyszerű domain név (abcfutar.hu) megismerésével, használatával bárhol is lakjanak, bárhol tartózkodjanak, el tudjanak érni a közelükben olyan élelmiszerboltot, melynek webáruházából kiszállítást kérhetnek, ezért azon dolgozunk, hogy minél több Partner Áruház csatlakozzon a rendszerünkhöz országszerte.

Az egységes rendszer előnye az is, hogy bizonyos összeg fölötti rendelés esetén ingyenes az élelmiszer házhoz szállítás egy maximalizált távolságig a bolt és a kiszállítási cím között. Ezeket a minimum rendelési értékeket és az ingyenes kiszállítás maximális távolságát minden esetben az adott Partner Áruház állítja be a saját vállalásai szerint.

A boltok a pizzafutár és egyéb ételfutár szolgáltatásokkal ellentétben a rendeléseket nem egyesével, hanem napi egyszer, legtöbb esetben a délután folyamán szállítják ki.
Előfordulhat kettő, délelőtti és délutáni kiszállítás is, ezt az adott Partner Áruház dönti el, amiről tájékoztatja a vásárlóit a rendelési felületen.

Weboldalunk és a webáruházak is reszponzív (responsive web design) technológiával készültek, így a tartalom automatikusan igazodik a vásárló által használt pc, mobiltelefon, vagy bármilyen más mobil eszköz méretéhez, tehát nem csak a számítógép előtt ülők tudják az oldalunkat egyszerűen és kényelmesen használni.

Önnek, mint vásárlónak nem kell mást tennie, csupán kiválasztani az kívánt települést, aztán az adott település egyik, térképen feltüntetett boltját, melynek megjelenik az címe, nyitva tartása és be tud lépni a webáruházába. Ezeken túl az adatlapra kattintva láthatja azokat az információkat, amiket még a bolt fontosnak tart közölni Önnel, illetve útvonaltervet is tud készíteni az üzlethez gyalog vagy autóval.

Bármilyen, a weboldallal kapcsolatos kérdésével, észrevételével kapcsolatban, illetve, ha Ön is szeretne fölkerülni élelmiszerboltjával a weboldalunkra, netán, ha csak hirdetni szeretne nálunk, kérjük, keressen minket, készségesen állunk rendelkezésére.